malzemeler:
somon
un,tuz
sıvıyağ
hazırlanışı:
Temizlenmiş balığı öncelikle yıkayıp,iyice süzdükten sonra;
1 yemek kaşığı kadar unu tuz ile karıştırıyoruz,somon balığını una bulayıp,ok az yağ koyduğumuz teflon tavaya koyuyoruz,kısık ateşte,ızgara yapar gibi kızartıyoruz.gayet lezzetli...
ve ben yanına çok iyi gittiğini düşündüğüm için,maydanozlu patatesler hazırlıyorum,haşlanmış patatesleri dilimliyorum,ine kıyılmış maydanozları ekleyip,zeytinyağı ile harmanlıyorum,hepsi bu,
Birde balığın olmazsa olmazı salata...
herkese afiyet olsun
tabiki mekemmel ollmuşş,ne güzel bir görüntü bu böyle
YanıtlaSilcanım balık çekti,akşama bende yapıyorum,ellerine sağlık canım,görüntü süper
YanıtlaSilay ay ay insan bunları görürde canı çekmez mi ne güzelde kızarmışlar bunlar böyle mmmmmmissss
YanıtlaSilcanım gerçekten çok güzel olmuş..
YanıtlaSilbalık vazgeçilmezimdir..
öpüyorum..görüşmek üzere..
Sevgili gül; balığın faydaları tartışılmaz özellikle somon balığında bulunan omaga-3 ün çok daha fazla bulunması çocuklarımızın gelişimi açısındanda çok faydalı. Fazla bilimsel oldu ama.... kendine iyi bak canım, ellerine sağlık oğluna kocaman öpücükler...
YanıtlaSilPASTALAND/Özlem
Cok harika görünüyor,somonu cok severim zaten, ellerine saglik canim.Iyi haftalar.
YanıtlaSilmuhteşem olmuş.yani yeme de yanında yat.harikasın canım..
YanıtlaSilGülcüm, ellerine saglik inan cok leziz görünüyorlar. Ben bi balik hastasi olarak bayildim yaniiiiiiii
YanıtlaSilKocaman öpüyorummmmmmmmm
Emos